Kom jij bij ons werken?

Het team van Timmerman BV staat voor kwaliteit en service. In een klantvriendelijke benadering werken we nauwkeurig. Een aantal criteria is gewenst bij het in dienst nemen van nieuwe collega’s. De nieuwe medewerker is namelijk een doorpakker, heeft affiniteit met de agrarische en/of grondverzetsector. Hij/zij houdt van innovaties en heeft een brede interesse in techniek. Zie jij jezelf terug in deze criteria? Dan pas je mogelijk in ons team.

Magazijnmedewerker

Swifterbant Fulltime

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bestellen, opslaan, uitgeven en administreren van alle onderdelen die door de vestiging Swifterbant worden verkocht. Jij staat klanten te woord t.a.v. prijs en levertijden van onderdelen en geeft advies.

Bekijk de vacature

​​​​​​​Allround monteurs landbouwmechanisatie (m/v) – Fulltime

Swifterbant, Veessen Fulltime

Als Allround monteur landbouwmechanisatie houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van landbouwmachines en aanverwante producten, zowel in onze werkplaats als op locatie. Jij bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen. Jij werkt samen met een gemotiveerd team collega’s in een goed geoutilleerde werkplaats. Jij krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door gerichte vakinhoudelijke opleidingen.

Bekijk de vacature

(Junior) Vertegenwoordiger Landbouwtractoren en Werktuigen

Denekamp Fulltime

Ter versterking en uitbreiding van ons verkoopteam voor onze vestiging in DENEKAMP zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde: (Junior) Vertegenwoordiger Landbouwtractoren en Werktuigen

Bekijk de vacature
Werken bij Timmerman BV
"Dinand Hekman, monteur"

Het is een uitdaging om elke klant tevreden te stellen. De klant staat soms versteld van wat wij bij Timmerman kunnen. Een klant mag veel eisen en dan bieden wij veel.

Werken bij placeholder
Werken bij Timmerman BV
"Bert Hoff, chef werkplaats"

Als chef werkplaats stuur ik een jong en fanatiek team aan. Ik regel de reparatiewerkzaamheden en het onderhoud en die laten zich niet voorspellen, geen dag is hetzelfde! Ik ben pas tevreden als de klant weer verder kan met de machine

Werken bij placeholder
Werken bij Timmerman BV
"Erwin Hudepohl, vertegenwoordiger"

We vormen als team een sterk bedrijf, dat handelt in hightech producten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren uit een grote voorraad. Dat is prettig werken en ik ben er trots op. Daarbij blijft het mensenwerk en dat maakt het speciaal.

Werken bij placeholder
Werken bij Timmerman BV
"Ada Flim, frontoffice medewerker"

Elke dag is anders, dat maakt mijn werk zo aantrekkelijk. En wat voor mij het meest belangrijk is? Werken in dit gezellig en leuk team.